Zijgeleiding rollen

ONZE MISSIE

Een zijgeleiding rol of dwangrol wordt geplaatst aan de zijkant van een transportband als geleider. Dit om te voorkomen dat de band op dat punt scheef kan gaan lopen. Deze dwangrollen houden dus uw transportband op zijn plek zodat hij niet van de band af kan lopen. Zijgeleiding rollen voor uw transportband werken in de regel beter preventief dan correctief.

DRAM - Landingspagina-min

Dwangrollen bij scheeflopen

Er worden daarom wel vaak dwangrollen geplaatst, maar alleen als extra zekerheid. Bijvoorbeeld voor het geval dat er een grote impact op uw transportband komt. Dan is het handig om een zijgeleiding rol te hebben die uw band op het looppad houdt. Wanneer een band al een beetje scheef loopt is een monteur inschakelen vaak een beter idee dan een zijgeleiding plaatsen. Een zijgeleiding rol draait namelijk de hele tijd tegen uw transportband aan, wanneer deze scheef loopt. Hierdoor zal uw transportband sneller slijten. Wanneer u dus twijfelt of u zijgeleiding rollen voor uw transport nodig heeft, neem dan eerst contact op met DRAM Transportbandenservice. Wij kunnen u voorzien van advies over een scheef lopende transportband en het voorkomen daarvan. Naast dwangrollen bieden wij ook stuurrollen, trogrollenkeertrommels en aandrijftrommels.

ONZE AANPAK

WAAROM MEN VOOR ONS KIEST

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.