Kunststof magneet transportbanden

Een kunststof magneet transportband wordt gebruikt om ferro delen te scheiden van de rest van de delen. Dit gebeurt door een kleine band boven de aanvoerband te plaatsen. In het frame van de band zit een magneet die sterk genoeg is om de metalen deeltjes uit de lading te vissen. Deze kunststof magneetband bevat meenemers die de ferro deeltjes afvoeren. Op een plek waar de magneet minder sterk is kan het metaal vervolgens van de band af gekiept worden. Zo kan het metaal eenvoudig van de rest van het materiaal gescheiden worden.

Voor een kunststof magneet transportband kan DRAM Transportbandenservice maatwerk leveren. Wij bieden onder andere opties voor de lengte en breedte van de band, maar we kunnen ook variëren in de hoogte van de meenemers. Ten slotte kunnen wij uiteraard ook de sterkte van de magneet voor de kunststof transportband afstellen naar uw behoefte. Neem dus snel contact op en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen!

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE ONTVANGEN?
DRAM - Landingspagina-min

ONZE AANPAK

WAAROM U DRAM TRANSPORTBANDENSERVICE KIEST!

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.