ONZE MISSIE

Net voorbij het keerpunt van de band, op het retour deel, wordt vaak de band schoongeschraapt. Dit kan de loop van de band beïnvloeden. Bijvoorbeeld doordat de ballast en daarmee het residu dat retour komt, niet gelijk verdeeld is. Hierdoor kan een band dankzij de bandenschraper scheef gaan lopen. Voor dit soort gevallen, bestaat de ploegschraper. Deze is gebouwd in een V-vorm en trekt zo altijd eerst alles naar het midden toe. Dit maakt het waarschijnlijker dat de band recht blijft lopen. Ook bestaan er ploegschrapers die schuin over de band heen lopen en zo het vuil juist naar de buitenkant van de band duwen.

Bent u benieuwd naar welk type schraper geschikt is voor uw transportband. Neem dan snel contact op met DRAM Transportbandenservice! Wij adviseren, installeren en onderhouden. Ook bieden wij kopschrapers en lamellenschrapers.

DRAM - Landingspagina-min

ONZE AANPAK

WAAROM MEN VOOR ONS KIEST

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.