OpenMenuButton

Transportband zand

Bent u bezig met een klus en moet u een grote hoeveelheid zand van A naar B transporteren? De transportband voor zand is voor u de oplossing! Of het nu gaat om een kleine transportbandinstallatie of om een volledig band transportsysteem, DRAM Transportbandenservice voorziet u van een vrijblijvend advies. Onze experts zijn bekend met het oplossen en uitvoeren van diverse klussen. Neem contact met ons op en wij helpen u snel verder met het vinden van de meest passende, op maat gemaakte transportband voor uw klus.

Meer
Minder
Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Verschillende soorten en functionaliteiten van een zand transportband

Transportbanden zijn er in alle soorten en maten. U kunt een transportband voor diverse doeleinden gebruiken, de kans is groot dat een transportband ook voor uw klus een toegevoegde waarde biedt. U kunt met transportbanden grote hoeveelheden zand, grond of afval transporteren en klaren. De transportbandinstallatie neemt het zware werk van u over waardoor u en uw team veel gemakkelijker, efficiënter en sneller te werk kunnen gaan.

Niet iedere transportband is geschikt voor elke situatie. Het is belangrijk dat u de juiste combinatie vindt van aandrijving, transportbanden en transportrollen. Wanneer uw installatie bijvoorbeeld niet over voldoende vermogen, grip of capaciteit beschikt, kunnen zowel de materialen als de installatie schade oplopen. Daarom worden voor dit soort processen vaak supergrip banden of solid woven banden gebruikt. DRAM Transportbandenservice helpt u graag verder met een vrijblijvend advies om ervoor te zorgen dat u iedere hoeveelheid zand kunt klaren op de meest voordelige manier. Onze experts beschikken over meer dan 15 jaar ervaring in het vak en hebben al vele klanten een passende oplossing mogen aanbieden.

Een jong en dynamisch bedrijf

Verplaatsen van grote hoeveelheden zand

Voor het verplaatsen van grote hoeveelheden zand kunt u perfect profiteren van een transportband. Het is prettig dat u niet zelf de grote hoeveelheden materiaal van de ene naar de andere kant van het terrein hoeft te sjouwen. Afhankelijk van de klus zorgen onze professionals ervoor dat de transportbanden van de juiste specificaties voorzien zijn. Zodra u bent voorzien van een passend transportsysteem is het tijd om met de transportbanden het zand te gaan verplaatsen.

Voor het vervoeren van grote hoeveelheden zand is het essentieel dat de transportbanden over genoeg ruimte en capaciteit beschikken. Zo kan er geen materiaal verloren gaan en is er genoeg ruimte om het zand te transporteren. Verder is het belangrijk dat de transportrollen en aandrijftrommel sterk genoeg zijn. De transportrollen zijn de ondersteuning van de banden en dragen het zand. Het is van belang dat deze genoeg gewicht kunnen weerstaan. Verder zal de trommelmotor over genoeg vermogen moeten beschikken om de band in beweging te krijgen. Het kan ook zijn dat de aandrijving sterk genoeg is, maar dat de banden door te weinig grip niet in beweging komen. Dit kan voorkomen worden met een rolbekleding.

Vrijblijvend advies voor uw zand transportband? Neem direct contact op!

Wilt u het liefst een vrijblijvend advies voor uw transportbanden en installatie? DRAM Transportbandenservice helpt u graag verder! Wij bieden u de gewenste kwaliteit en vinden door middel van een innovatieve blik op de situatie de meest passende oplossing. Onze experts beschikken over meer dan 15 jaar ervaring en hebben al vele klanten mogen helpen met hun klussen!

Snel en simpel!

Klik en vraag snel uw offerte aan.
Offerte aanvragen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.