Bent u op zoek naar de beste trommelmotoren om uw transportbanden mee aan te drijven? DRAM Transportbandenservice biedt hoogwaardige aandrijvingen waarmee u uw transportsysteem de beste upgrade geeft. De trommelmotor is een volledig elektrische aandrijving waarmee u dus een duurzame keuze maakt. Ten opzichte van de conventionele aandrijvingen, die zich aan de buitenkant van de transportband bevinden, brengt een trommelaandrijving daarnaast diverse andere voordelen met zich mee. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan om uw transportsysteem te voorzien van de beste aandrijvingen!

 

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Voordelen van een trommelmotor

Transportbanden komen in verschillende bedrijven voor. Denk bijvoorbeeld aan de agrarische sector of aan de logistieke sector. De transportbanden transporteren goederen of materialen in de mijnbouw of op het platteland. Er gebeurt dus van alles om de aandrijving van de transportband heen; er kunnen voorwerpen van de band afvallen en tegen de aandrijving aankomen, maar ook kunnen machines er tegenaan rijden. Zo kan uw aandrijfmotor kapot gaan en moet u alleen maar weer reparatiekosten betalen.  Met een trommelmotor kan er niet zo veel fout gaan, want de motor is in de transportband geïntegreerd! Zo voorkomt u onnodige schade aan de motor en heeft u veel meer ruimte rondom de trommelaandrijving.

Verder is de trommelmotor volledig gesloten, sterk en elektrische aangedreven. Door de gesloten constructie kan er niet zo makkelijk vuil als stof in de motor komen, waardoor deze kapot zou kunnen gaan. De perfecte aandrijving voor uw transportband dus!

DRAM - Landingspagina-min

Verschillende soorten trommelmotoren, welke heeft u nodig?

Er zijn veel verschillende soorten trommelmotoren met elk een andere functionaliteit. Voor het aandrijven van een kassa band is niet dezelfde trommel nodig als voor het aandrijven van een volledige transportband installatie voor in de bouwsector. Om te voorkomen dat de transportrollen en banden schade of slijtage oplopen is het van belang om een passende aandrijftrommel te vinden. Zo kunt u bij ons ook kiezen voor keertrommels om de transportband weer terug te sturen naar het beginpunt.

Wanneer de trommelmotoren het begeven zijn de gevolgen groot. Een compleet productieproces kan een achterstand oplopen en zelfs volledig stilgelegd worden. De experts van DRAM Transportbandenservice weten precies welke trommelmotor nodig is voor uw situatie. Op deze manier wordt de kans op slijtage afhankelijk van de aandrijving zo klein mogelijk gemaakt.

Laat u vrijblijvend adviseren over een trommelmotor. Wij zijn met meer dan 15 jaar ervaring in het vak geschikt om u van kwalitatieve service te voorzien. Zo weet u zeker dat u een geschikte aandrijving voor uw transportbanden vindt en de kans op onverwachte kosten zo klein mogelijk blijft!

ONZE AANPAK

WAAROM U DRAM TRANSPORTBANDENSERVICE KIEST!

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Toepassingen trommelmotoren

Trommelmotoren kunnen in veel verschillende situaties worden toegepast en op veel verschillende manieren ingezet. Eigenlijk in bijna iedere branche kunt u deze aandrijving inzetten. Denk aan de agrarische sector, voedingsmiddelenindustrie, logistieke sector, etc. De trommelaandrijving zorgt namelijk alleen maar voor meer ruimte en is praktischer dan de meeste andere aandrijvingen. Om uw aandrijving vervolgens te optimaliseren zou u ook nog kunnen kiezen voor enkele extra upgrades. Rolbekleding zorgt namelijk voor meer grip op de transportband, waardoor het niet zo makkelijk meer kan slippen. Daarnaast kunt u kiezen voor het plaatsen van een stuursnaargroef, welke ervoor zorgt dat de transportband in dezelfde lijn blijft lopen.

Neem direct contact op met DRAM Transportbandenservice!

Bent u op zoek naar hoogwaardige trommelmotoren voor uw transportbanden? Of bent u op zoek naar de juiste aandrijving die het beste past bij uw transportsysteem, maar speelt de kostprijs een zeer belangrijke rol? DRAM Transportbandenservice helpt u graag verder. Met onze meer dan 15 jaar lang opgebouwde ervaring voorzien wij u graag van kwalitatief advies over de juiste aandrijving voor uw transportsysteem. Wij bieden onze klanten een innovatieve blik op de situatie en vinden altijd de meest passende oplossing voor iedere situatie. Of het nu gaat om de aandrijving van een bandtransporteur, kassaband, flessenmachine of iets anders, wij vinden graag de juiste aandrijving voor uw transportband en helpen u graag verder!

Dram - Landingspagina foto

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.