Voor het reinigen van transportbanden wordt vaak een kopschraper gebruikt. Deze wordt tegen de trommel geplaatst en schraapt zo de band schoon van het residu dat aan de band blijft plakken nadat de band de kop rond is geweest. Deze banden worden vaak gebruikt bij grove materialen zoals zand. Het mes van een kopschraper bestaat vaak uit polyurethaan. Dit materiaal is aan slijtage onderhevig en moet periodiek vervangen worden voor een optimaal schraapresultaat. Een bandenschraper is meestal neer te klappen voor een goede reiniging en dan kunnen ook de messen eenvoudig vervangen worden. Een mes voor de kopschraper is te verkrijgen in verschillende hardheden. Dit is afhankelijk van de baansnelheid van de transportband die geschraapt wordt. Bent u geïnteresseerd in een kopschraper of wilt u advies over installatie of onderhoud van uw schraper? Neem dan contact op met DRAM Transportbandenservice.

Naast een kopschraper bieden bij ook chevronschrapers, ploegschrapers en om uw transportband aan te draaien een trommelmotor.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Kopschrapers voor transportbanden: optimale reiniging en verbeterde efficiëntie

DRAM Transportbandenservice is uw toonaangevende leverancier van hoogwaardige kopschrapers voor transportbanden. Wij begrijpen het belang van efficiënte materiaaloverdracht en optimale reiniging voor uw bedrijfsactiviteiten. Onze kopschrapers zijn ontworpen om uw transportbanden te optimaliseren, zodat u kunt profiteren van verbeterde prestaties, lagere onderhoudskosten en hogere productiviteit.

DRAM - Landingspagina-min

Waarom kiezen voor de kopschrapers van DRAM?

  • Uitzonderlijke kwaliteit: Onze kopschrapers worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. We gebruiken duurzame materialen zoals slijtvast polyurethaan of rubber, waardoor de schrapers bestand zijn tegen de meest veeleisende omstandigheden. U kunt vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze producten.
  • Op maat gemaakte oplossingen: Elke transportband is uniek, daarom bieden wij op maat gemaakte kopschrapers die perfect passen bij uw specifieke toepassing. Onze ervaren technische experts werken nauw met u samen om de optimale oplossing te ontwerpen die voldoet aan uw eisen en verwachtingen. Met onze op maat gemaakte bandenschrapers kunt u de efficiëntie van uw transportbanden maximaliseren. We kunnen zelfs banden op maat maken voor specifieke goederen, zoals een zand transportband.
  • Verbeterde reiniging en efficiëntie: Onze kopschrapers zorgen voor een grondige reiniging van de transportbanden, waardoor materiaalophoping, productverlies en verstoppingen worden voorkomen. Door het verwijderen van aanhechtend materiaal verbeteren onze schrapers de materiaaloverdracht en verminderen ze slijtage aan de transportband. Dit resulteert in een vlotte doorvoer van materialen en verhoogde operationele efficiëntie.
  • Lagere onderhoudskosten: Met onze kopschrapers kunt u besparen op onderhoudskosten. Door het verminderen van slijtage en het voorkomen van verstoppingen minimaliseren onze schrapers de behoefte aan handmatige reiniging en onderhoud aan de transportband. Dit bespaart u tijd en geld, en vermindert de stilstandtijd van uw apparatuur.
  • Veiligheid en milieuvriendelijkheid: Onze kopschrapers dragen bij aan een veiligere werkomgeving door het minimaliseren van materiaalverontreiniging en het voorkomen van stofvorming. Bovendien verminderen ze de verspilling van materialen, wat resulteert in een milieuvriendelijkere bedrijfsvoering.

ONZE AANPAK

WAAROM MEN VOOR ONS KIEST

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Uitstekende klantenservice en ondersteuning

Bij DRAM Transportbandenservice streven we naar uitstekende klantenservice en ondersteuning. Ons toegewijde team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, u te adviseren en u te begeleiden bij het selecteren van de juiste kopschrapers voor uw transportbanden. We zorgen ervoor dat u de beste oplossing krijgt die perfect aansluit op uw specifieke behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Verbeter de prestaties en efficiëntie van uw transportbanden met onze hoogwaardige kopschrapers. Neem vandaag nog contact op met DRAM Transportbandenservice en ontdek hoe onze op maat gemaakte oplossingen uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en u te voorzien van de beste kopschrapers op de markt.

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.