ONZE MISSIE

Voor het reinigen van transportbanden wordt vaak een kopschraper gebruikt. Deze wordt tegen de trommel geplaatst en schraapt zo de band schoon van het residu dat aan de band blijft plakken nadat de band de kop rond is geweest. Deze banden worden vaak gebruikt bij grove materialen zoals zand. Het mes van een kopschraper bestaat vaak uit polyurethaan. Dit materiaal is aan slijtage onderhevig en moet periodiek vervangen worden voor een optimaal schraapresultaat. Een bandenschraper is meestal neer te klappen voor een goede reiniging en dan kunnen ook de messen eenvoudig vervangen worden. Een mes voor de kopschraper is te verkrijgen in verschillende hardheden. Dit is afhankelijk van de baansnelheid van de transportband die geschraapt wordt. Bent u geïnteresseerd in een kopschraper of wilt u advies over installatie of onderhoud van uw schraper? Neem dan contact op met DRAM Transportbandenservice.

Naast een kopschraper bieden bij ook chevronschrapers en ploegschrapers.

DRAM - Landingspagina-min

ONZE AANPAK

WAAROM MEN VOOR ONS KIEST

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.