PVC Transportbanden

Een goedkope optie voor een voedselveilige kunststof transportband is een PVC transportband. Deze kent vele voordelen, maar is een stuk gunstiger geprijsd dan bijvoorbeeld een PU transportband. Een transportband van polyvinylchloride is onder andere vlamvertragend, anti-statisch en bestand tegen olie- en vet. Dat maakt het een relatief duurzaam product. Daarbij is het ook nog slijtvast, krasvast en heel eenvoudig te reinigen. Zo is een PVC transportband dus heel geschikt voor bijvoorbeeld de levensmiddelenindustrie. Wij kunnen dan ook PVC banden leveren die FDA-gekeurd zijn.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Waarom PVC Transportbanden?

Een van de belangrijkste voordelen van PVC transportbanden is hun duurzaamheid. PVC, of polyvinylchloride, staat bekend om zijn weerstand tegen slijtage, chemicaliën en UV-straling. Hierdoor profiteren gebruikers van een langere levensduur van de band, wat resulteert in minder downtime en lagere vervangingskosten. Bovendien zijn PVC transportbanden bijzonder veelzijdig. Ongeacht of je lichte of zware producten wilt verplaatsen, of dit op hoge snelheid of met grote precisie wilt doen, er is altijd een PVC transportband die aan de eisen voldoet. En een bijkomend voordeel is het onderhoudsgemak. Ze zijn eenvoudig te reinigen en te onderhouden, waardoor operationele kosten worden verlaagd en de productie-efficiëntie wordt verhoogd.

DRAM - Landingspagina-min

DRAM Transportbandenservice: Meer dan alleen een leverancier!

Bij DRAM beschouwen we onszelf niet slechts als een leverancier. Wij zijn echt een partner in jouw succes. Naast het leveren van hoogwaardige PVC transportbanden, bieden we ook diensten zoals installatie aan. Een correcte installatie is essentieel voor de levensduur van de band, en ons ervaren team van technici zorgt daarom voor een naadloze en afgestemde installatie. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan zijn onze onderhoudsteams altijd klaar om snel te reageren. Ze zorgen ervoor dat transportbanden zo snel mogelijk weer operationeel zijn, minimaliserend productieverlies. Daarnaast begrijpen we dat elke productielijn zijn eigen unieke uitdagingen heeft, en daarom bieden we advies op maat om ervoor te zorgen dat je altijd de beste oplossing krijgt voor jouw situatie.

ONZE AANPAK

WAAROM MEN VOOR ONS KIEST

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

PVC banden op maat

Er zijn verschillende opties als het gaat om PVC transportbanden. Uiteraard kan er gekozen worden voor een bepaalde lengte en breedte, maar de opties gaan verder bij PVC banden. Zo kan er gekeken worden naar de onderzijde van het profiel. Bij DRAM Transportbandenservice kunnen we een geheel nieuwe installatie aanleggen, maar we kunnen het profiel ook zo aanpassen dat de band past op de huidige situatie. Dit doen we dus bijvoorbeeld door het profiel aan de onderzijde aan te passen. Ook aan de bovenkant kan een profiel worden aangebracht. Zowel op het loopvlak als aan de zijkant. Denk hierbij aan meenemers en morsranden. Die zorgen dat uw product altijd over komt.

Een PVC transportband is dus een goede optie wanneer u een betrouwbare maar relatief voordelige band zoekt voor uw bedrijf. Wij kunnen een band ter plekke leveren en installeren. Dit kan zowel door te lassen of met een verbinder. Hoe dan ook zorgen we ervoor dat u een betrouwbaar product hebt lopen waar u jaren gemak van zult hebben. Neem dus snel contact op met DRAM Transportbandenservice en informeer naar de mogelijkheden!

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.