over ons

Over DRAM

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van transportbandenservice zijn we de juiste partij die service en onderhoud kan aanbieden aan welke transportbandinstallatie dan ook, wij onderscheiden ons door onze waardevolle monteurs en medewerkers die 24/7 voor u klaar staan service verlenen, inspectie en een zeer gedegen onderhoudsprogramma leveren. Wij staan klaar om elke storing, schade of probleem aan een transportband goed op te lossen.

DRAM Transportbandenservice Calamiteitendienst

Daarnaast werken wij alleen met de meest hoogwaardige Nederlandse en Duitse producten waarbij we een langere levensduur garanderen dan de Chinese import banden die veelal in de markt in omloop zijn.

Wij zorgen ervoor dat uw transportbandinstallaties optimaal blijven draaien. We bieden namelijk 24/7 service voor dringende storingen, alsmede planmatige onderhoudsprogramma’s om ongeplande uitval en productieverlies te voorkomen. Wilt u ook uw installatie continue draaiende houden, productie verhogen en kosten verlagen? Kies voor DRAM Transportbandenservice!

Wij zijn in staat de kosten per vervoerde ton voor u te reduceren en productieverlies te minimaliseren, door top kwaliteit transportbanden van zowel rubber als kunststof te leveren en preventief onderhoud te plegen. Onze totaalaanpak leidt gegarandeerd tot een vermindering van de totale kosten over de levensduur van de transportband!

Wij begrijpen als geen ander dat wanneer de situatie kritiek is, u snel contact met iemand moet kunnen opnemen. Door ons wereldwijde netwerk van service en sales teams en onze 24/7 service zijn wij altijd in de buurt om snel te reageren op uw vraag. Bel ons gerust, DRAM Transportbandenservice staat voor u klaar.

Onze aanpak

WAAROM MEN VOOR ONS KIEST

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.