PU transportbanden

ONZE MISSIE

Polyurethaan (PU) Transportbanden worden veel gebruikt op plekken waar het bandoppervlak volledig gesloten dient te zijn. Daarom worden PU banden veel gebruikt in sectoren waar hygiëne belangrijk is. Denk aan de voedings- of farmaceutische industrie. Door het 100% gesloten oppervlak is een transportband van polyurethaan onder andere eenvoudig te reinigen. Ook is het scheur- en slijtvast, waardoor een PU transportband vaak jaren mee gaat. Daarbij stoot het water, oliën en ook chemicaliën af. Vanaf de band zelf komen geen chemicaliën vrij. Deze combinatie van eigenschappen maakt dat PU transportbanden de standaard zijn in de levensmiddelenindustrie.

DRAM - Landingspagina-min

PU banden van DRAM

Voor PU transportbanden kunt u terecht bij DRAM transportbandenservice. Wij zijn uw allround transportbanden specialist en kunnen een PU band voor uw bedrijf op maat maken. Wij beschikken onder andere over de techniek om een band eindeloos te maken. Dat wil zeggen dat wij onze lasnaden zo wegwerken dat er geen duidelijke naad en ook geen zwakke plek meer in de band zit. Zo weet u zeker dat de band slijtvast is, soepel loopt en niet zal doorscheuren. Wij kunnen PU transportbanden leveren in de door u gewenste kleur. In overleg kunnen we ook morsranden en stuursnaren aanbrengen naast uw band. Hierdoor blijft uw band altijd stabiel recht lopen en kunnen er geen producten van de band vallen.

Zoekt u dus een hygiënische en slijtvaste transportband die eenvoudig te reinigen is. Ga dan voor een transportband van polyurethaan van DRAM Transportbanden! Neem snel contact op en informeer naar wat wij allemaal voor uw bedrijf kunnen betekenen.

ONZE AANPAK

WAAROM MEN VOOR ONS KIEST

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.