ONZE MISSIE

Soms moet een transportband bochten maken, moet iets bijvoorbeeld twee keer langs een medewerker en soms is de ruimte gewoon beperkt. Hoe dan ook zijn er bij kunststof transportbanden, bochtbanden nodig om een ronding in de baan te maken. Dit gebeurt middels een bocht transportband die een kromming in de baan heeft. Bij bochtbanden voor een 180 graden draai wordt bijvoorbeeld een cirkel gebruikt die men dubbel vouwt om de aandrijfbanden. Zo vormt zich een U. Deze transportband bochten komen voor in onder andere distributiecentra, luchthavens, maar ook in bijvoorbeeld bakkerijen.

DRAM - Landingspagina-min

Een goede afstelling van uw transportband bochten

Bij het installeren van deze kunststof banden is het belangrijk dat de loopranden goed aansluiten en dat de looplagers goed zijn afgesteld. Dit verlengt de levensduur van uw transportband enorm. Daarom zijn wij er ook om uw installatie periodiek te controleren en eventueel bij te stellen. Voorkomen is immers beter dan genezen. Onze vakmensen zijn getraind op het goed afstellen van de lagers en het controleren van de spanning. Neem daarom snel contact op met DRAM Transportbandenservice. Of u nu een nieuwe bochtband nodig heeft of uw huidige wilt laten controleren

ONZE AANPAK

WAAROM MEN VOOR ONS KIEST

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.