Lamellenschraper

Lamellenschrapers zijn essentieel voor het behoud van de efficiëntie van rubber transportbanden, en bij DRAM Transportbandenservice begrijpen we dit als geen ander. Transportbanden vormen de ruggengraat van vele industrieën, maar hun optimale prestatie wordt vaak belemmerd door opeenhoping van vuil en deeltjes. Daarom presenteren we met trots onze geavanceerde lamellenschrapers: dé oplossing voor het verlengen van de levensduur van uw banden, het verminderen van downtime en het verhogen van uw operationele efficiëntie. Als uw bedrijf streeft naar het beste in transportbandonderhoud, bent u bij ons aan het juiste adres!

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Waarom lamellenschrapers?

Transportbanden kunnen na verloop van tijd vervuild raken door materialen zoals stof, zand, gruis en andere deeltjes. Deze deeltjes kunnen de efficiëntie van uw transportbanden verminderen en leiden tot vroegtijdige slijtage. Onze lamellenschrapers zijn speciaal ontworpen om deze ongewenste deeltjes effectief te verwijderen, waardoor de levensduur van uw banden wordt verlengd en de operationele kosten worden verlaagd.

Om een band met een profiel schoon te krijgen heeft u een lamellenschraper of chevronschraper nodig. Deze bandenschraper wordt meestal tegen de trommel, op het retour deel geplaatst. Wanneer de band passeert vormt deze schraper zich steeds naar het profiel van de transportband. Een transportband met een profiel, wordt ook wel chevronband genoemd, daarom spreken we ook wel van een chevronschraper. Een lamellenschraper maakt de band tussen de profielen van de band schoon. Hierdoor kan zich geen vuil ophopen in het profiel en wordt ook vochtig zand of klei gewoon afgevoerd. Zo blijft de band zonder problemen draaien en blijft het profiel van de band bruikbaar.

DRAM - Landingspagina-min

Voordelen van onze lamellenschrapers

  1. Efficiënte reiniging: Door het unieke ontwerp kunnen onze schrapers de transportband grondig reinigen zonder deze te beschadigen.
  2. Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn onze lamellenschrapers bestand tegen de dagelijkse slijtage van industriële toepassingen.
  3. Eenvoudige installatie: Ons ontwerp maakt een snelle en eenvoudige installatie mogelijk, waardoor u minder downtime heeft.
    Veelzijdigheid: Geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van lichte industrieën tot zwaardere mijnbouwoperaties.
  4. Betaalbaarheid: Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Bij DRAM Transportbandenservice bieden we scherpe prijzen zonder in te boeten op kwaliteit.

ONZE AANPAK

WAAROM MEN VOOR ONS KIEST

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Ga voor de beste kwaliteit lamellenschrapers!

Optimaliseer de prestaties en levensduur van uw transportbanden met onze premium lamellenschrapers. Vertrouw op DRAM Transportbandenservice voor kwaliteit, duurzaamheid en ongeëvenaarde service. Bent u opzoek naar een lamellenschraper of wilt u graag meer informatie over installatie en onderhoud van schrapers of transportbanden? Neem dan direct contact op met een specialist van DRAM! Wij bieden ook kopschrapers en ploegschrapers.

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.