Lamellenschraper

ONZE MISSIE

Om een band met een profiel schoon te krijgen heeft u een lamellenschraper of chevronschraper nodig. Deze bandenschraper wordt meestal tegen de trommel, op het retour deel geplaatst. Wanneer de band passeert vormt deze schraper zich steeds naar het profiel van de transportband. Een transportband met een profiel, wordt ook wel chevronband genoemd, daarom spreken we ook wel van een chevronschraper. Een lamellenschraper maakt de band tussen de profielen van de band schoon. Hierdoor kan zich geen vuil ophopen in het profiel en wordt ook vochtig zand of klei gewoon afgevoerd. Zo blijft de band zonder problemen draaien en blijft het profiel van de band bruikbaar.

Bent u opzoek naar een lamellenschraper of wilt u graag meer informatie over installatie en onderhoud van schrapers of transportbanden? Neem dan contact op met DRAM Transportbandenservice! Wij bieden ook kopschrapers en ploegschrapers.

DRAM - Landingspagina-min

ONZE AANPAK

WAAROM MEN VOOR ONS KIEST

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.