Voor transportbanden gaat u naar dé specialist! Het is immers een kwetsbaar product dat een vaak een cruciale rol in het productieproces inneemt. Een transportband kan van alles vervoeren door uw bedrijf op allerlei manieren. Zo bestaan er vlakke banden, maar ook opvoer- en elevatorbanden. Verder kan een transportband van rubber of kunststof gemaakt zijn. Transportbanden komen voor in allerlei soorten en maten en kennen allerlei toepassingen. Zo zijn er gigantische vlamvertragende transportbanden voor de mijnbouw, maar ook mini transportbanden voor bijvoorbeeld kleine doosjes. DRAM is het allround full-service transportbanden bedrijf van Nederland. Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen over aanschaf en onderhoud van uw transportband.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Beste kwaliteit transportbanden uit Nederland

Voorkomen dat je transportbanden uitvallen, begint bij een goede transportband, daarom werken we bij DRAM uitsluitend met transportbanden uit Nederland en Duitsland van Dunlop en Continental. Deze voldoen aan de allerhoogste normen binnen de industrie en zijn dus buitengewoon betrouwbaar. Om de continuïteit van uw bedrijfsprocessen nog zekerder te maken, bieden wij ook periodiek onderhoud aan. Wij werken liever preventief dan correctief en plegen daarom graag onderhoud aan uw transportband installaties. Zo blijft de kans op downtime minimaal en kan bij slijtage tijdig worden ingegrepen op momenten die voor de bedrijfsvoering beter uit komen. Wij voeren inspecties uit aan de lopende banden en kunnen dit middels een rapportage aan u terugkoppelen. Hiermee brengen we knelpunten in beeld die anders pas aan het licht waren gekomen op het moment dat het al te laat zou zijn.

DRAM - Landingspagina-min

Reparatie van uw transportbanden

Wanneer het te laat is en uw transportband begeeft het is er nog geen man over boord. Wij staan namelijk 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar voor uw bedrijf. Downtime is vervelend en kan veel geld kosten. Daarom moet een kapotte transportband natuurlijk zo snel mogelijk weer werken. Bij DRAM werken we met gekwalificeerde professionals die verstand hebben van alle aspecten die bij een transportband komen kijken. Of het nu gaat over de band, trommel of schraper. Zo hebben wij voor iedere situatie altijd een passende oplossing! U kunt zelf bij ons terecht als u alleen naar bijvoorbeeld een trommelmotor om uw transportband aan te drijven op zoek bent.

ONZE AANPAK

WAAROM MEN VOOR ONS KIEST

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Het belang van onderhoud en service

Zoals elk geavanceerd systeem hebben ook transportbanden regelmatig onderhoud en inspectie nodig om optimaal te functioneren. Een slecht onderhouden transportband kan leiden tot ongeplande stilstand, wat aanzienlijke kosten en productieverlies kan veroorzaken.

Bij DRAM Transportbandenservice streven we naar de hoogste kwaliteit in service en onderhoud. Met een team van ervaren technici en een uitgebreid assortiment aan reserveonderdelen staan we altijd klaar om uw transportbandsystemen in topconditie te houden.

Transportband op maat bij DRAM Transportbandenservice

Een transportband is een levensader binnen het bedrijf. Een betrouwbare band kan daarom veel uitmaken voor uw uiteindelijke omzet. Dit reduceert namelijk de kosten per vervoerde ton en leidt dus tot minder productieverlies. Het samenstellen van de perfecte transportband laat u daarom over aan DRAM Transportbandenservice. Wilt u zelf een nieuwe transportband en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij hebben ervaring met alle soorten transportbanden. Ook voor onderhoud van uw transportsysteem zijn wij 24/7 te bereiken. Ga dus voor voor kwaliteit en betrouwbaarheid en bel naar 072-7854680!

Dram - Landingspagina foto

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.