Mini transportband

ONZE MISSIE

In een groter systeem zijn vaak zijweggetjes nodig en ook een proces met kleine, lichte onderdelen is soms behoefte aan een alternatief vervoermiddel voor een werknemer die heen en weer loopt. Een mini transportband is hier vaak een goede oplossing voor. Deze transportbanden zijn over het algemeen klein van stuk of in ieder geval heel smal. Vaak niet breder dan 200mm. Echter kunnen ze ondanks hun geringe grootte veel verschil maken voor uw onderneming. Wij vertellen u graag over alle voordelen die een mini transportband te bieden heeft.

DRAM - Landingspagina-min

De voordelen van een mini transportband

Een mini transportband wordt vaak gebruikt voor kleine, lichte producten. Producten die over het algemeen vervelend zijn om binnen het bedrijf te vervoeren. Hier worden vaak dozen op steekwagens bij gebruikt, maar dit werkt meestal niet optimaal. Dit is namelijk niet heel constant en er bestaat een groot risico op verlies of schade. Ook is een werknemer die heen en weer moet lopen vaak onhandig en kan het tot onveilige situaties leiden. Een transportband kan dit eenvoudig oplossen. Door het vaak lage gewicht, maar de hoge stevigheid, is er geen groot onderstel nodig. Zo kunt u eenvoudig lengtes laten overspannen en hoeft een transportband niet in de weg te zitten binnen uw bedrijf. Zo wordt uw productieproces veiliger, efficiënter en constanter.

ONZE AANPAK

WAAROM MEN VOOR ONS KIEST

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

De installatie van een mini transportband

Bij een smalle, maar stevige transportband is veel mogelijk. Alles is lichtgewicht, waardoor een mini transportband veel sneller is geïnstalleerd dan een groter exemplaar. Hierdoor zijn deze banden vaak al binnen een dag up and running. Daarbij zorgen onze vakmensen ervoor dat een transportband perfect is uitgelijnd en precies op de juiste spanning staat voor een optimale aansluiting op de aandrijftrommel. Hierdoor zijn er geen grote slijtage punten op de band en weet u zeker dat de transportband lang mee gaat.

Bent u benieuwd wat een transportband voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met DRAM transportbandenservice. Wij adviseren, leveren en installeren transportbanden van Nederlandse en Duitse makelij. Kwaliteit is dus gegarandeerd. Informeer naar de opties!

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.