Magneet transportbanden

ONZE MISSIE

Om metalen te scheiden heeft u een magneetband nodig. De bovenbandmagneet pikt vanaf de band alle ferrometalen uit de lading. Deze magneet zit in het frame van de transportband die boven de aanvoerband hangt. De bovenband heeft meenemers die ervoor zorgen dat het metaal daadwerkelijk wordt afgevoerd en niet aan de magneet blijft kleven. Het magnetisch materiaal blijft kleven aan de magneet terwijl het de bocht om gaat en wordt dan via de bovenkant meegevoerd van de magneet weg. Als het daarna weer doordraait op kop valt het metaal van de magneetband af en is het afgevoerd.

Bij DRAM Transportbandenservice kunnen we magneet transportbanden leveren in allerlei soorten en maten. U kunt variëren in lengte en breedte van de band en de hoogte van de meenemers. Alles is mogelijk. Een magneetband hoeft zelf niet eens van rubber te zijn, wij leveren ook kunststof magneet transportbanden. Wij leveren, installeren en onderhouden de band voor u. Zo weet u zeker dat de bovenbandmagneten goed zijn afgesteld en dat u nog jaren plezier zult hebben van uw magneetband.

U kunt bij ons ook terecht voor supergrip banden, rubber dwarsstabiele banden en banden met weefselversterkte meenemers.

DRAM - Landingspagina-min

ONZE AANPAK

WAAROM MEN VOOR ONS KIEST

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.