Autostabiele transportbanden

Een autostabiele transportband is een rubberen band die speciaal is ontworpen om producten zonder accessoires over het midden van de baan te laten lopen. Zo wordt er onder ander voor gezorgd dat bijvoorbeeld zand niet massaal van de band af valt. Dit zijn zelfcentrerende transportbanden die zonder modificaties over de gehele lengte in het midden van de band blijven lopen. Hierdoor blijft de band altijd over de loopvlakken bewegen. Doordat hier niet van wordt afgeweken, verslechteren de zijkanten van deze vlakken ook niet. Dit vermindert de slijtage en verlengt dus de levensduur van uw transportband. Daarnaast zorgt minder afwijken van de baan er ook voor dat er minder wrijving op de band komt. Naast dat dit slijtage voorkomt, bespaart dat ook nog eens energie en kan de band soepel doorlopen, wat goed is voor de productiviteit van uw transportband!

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Van welke materialen worden de zelfcentrerende en autostabiele transportbanden gemaakt?

Zelfcentrerende transportbanden vinden hun toepassing in diverse industrieën, waaronder energiecentrales, de chemische sector en recycling. Voor deze specifieke toepassingen heeft DRAM Transportbandenservice ontwikkeld die zowel olie- als vetafstotend zijn. Bovendien zijn ze ontworpen om bestand te zijn tegen extreme temperaturen, van intense hitte tot ijzige kou, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in de meest veeleisende omgevingen.

DRAM - Landingspagina-min

Zelfcentrerende transportbanden van DRAM

Bij DRAM streven we naar het leveren van topkwaliteit autostabiele transportbanden die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten. Ons aanbod gaat verder dan alleen het leveren van de banden. Mocht er ooit een probleem ontstaan, dan staat ons team klaar om reparaties uit te voeren en een volledige service te bieden. Wilt u meer weten over wat DRAM u te bieden heeft op het gebied van zelfcentrerende transportbanden? Of bent u geïnteresseerd in het ontvangen van een offerte voor een van onze banden? Neem dan snel contact met ons op en laat ons u adviseren en helpen bij het vinden van de perfecte transportband oplossing voor uw behoeften.

ONZE AANPAK

WAAROM U DRAM TRANSPORTBANDENSERVICE KIEST!

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.