Autostabiele transportbanden

ONZE MISSIE

Een autostabiele transportband is een band die speciaal is ontworpen om producten zonder accessoires over het midden van de baan te laten lopen. Zo wordt er onder ander voor gezorgd dat bijvoorbeeld zand niet massaal van de band af valt. Dit zijn zelfcentrerende transportbanden die zonder modificaties over de gehele lengte in het midden van de band blijven lopen. Hierdoor blijft de band altijd over de loopvlakken lopen. Doordat hier niet van wordt afgeweken, verslechteren de zijkanten van deze vlakken ook niet. Dit vermindert de slijtage en verlengt dus de levensduur van uw transportband. Daarnaast zorgt minder afwijken van de baan er ook voor dat er minder wrijving op de band komt. Naast dat dit slijtage voorkomt, bespaart dat ook nog eens energie en kan de band soepel door lopen. Dat is goed voor de productiviteit van uw transportband.

DRAM - Landingspagina-min

Zelfcentrerende transportbanden van DRAM

Zelfcentrerende transportbanden worden onder andere gebruikt in energiecentrales, de chemische industrie en in recycling. Speciaal daarvoor leveren wij autostabiele banden die olie- en vetafstotend zijn en bestand zijn tegen extreme hitte en kou. Wilt u meer informatie over onze zelfcentrerende transportbanden of wilt u meteen een offerte aanvragen? Neem dan snel contact op!

Wij bieden ook hittebestendige banden, staalkoordbanden en vlamdovende banden.

ONZE AANPAK

WAAROM MEN VOOR ONS KIEST

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.