Solid woven transportbanden

ONZE MISSIE

Solid woven banden zijn er voor het zware werk. Wanneer een normale transportband niet volstaat vanwege de te transporteren ballast of vanwege de snelheid, wordt er vaak gekozen voor een solid woven transportband. Dit zijn rubberen transportbanden waarbij de binnenkant extra stevig geweven is. Hierdoor heeft u een transportband die bestaat uit slechts één laag, maar die wel extra stevig is. Solid woven banden zijn door deze enkele laag met dik weefsel vormvast. Hierdoor kunnen deze transportbanden draaien op hoge snelheid. Daarnaast zijn ze natuurlijk extreem sterk. Door het dikke weefsel aan de binnenkant, is de kans op doorscheuren minimaal en wordt er een hoge trekkracht gehaald. Dat is de reden dat solid woven transportbanden voornamelijk worden gebruikt voor het zware werk.

DRAM - Landingspagina-min

Solid woven transportbanden van DRAM

Bent u benieuwd of een solid woven transportband iets voor uw situatie is of dat een ripstopband ook al volstaat? Of wellicht heeft u zelfs wel een staalkoordband nodig? Bij DRAM Transportbanden hebben we het allemaal, van kleine transportbanden tot het zwaarste heavy duty materiaal. Wij kunnen u adviseren over transportbanden en wij leveren en installeren topkwaliteit transportbanden uit Nederland en Duitsland. Neem dus snel contact op en informeer naar de mogelijkheden! Ook bieden wij soorten als olie- en vetbestendige banden, zoutbanden en zaagselbanden.

ONZE AANPAK

WAAROM MEN VOOR ONS KIEST

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.