Hittebestendige transportbanden

ONZE MISSIE

Als er hete materialen vervoerd moeten worden, dan is een hittebestendige transportband nodig. Deze zijn afgewerkt met hittebestendige en brandvertragende materialen uitgerust zodat ze kunnen dienen in zware industrieën met hete materialen. Van de staalindustrie tot havens en van de energiesector tot recycling. Dit zijn de beste rubber transportbanden in hun soort omdat ze zo robuust zijn. Deze banden zijn door hun duurzaamheid erg kostbaar. Daarom wordt installatie en onderhoud van hittebestendige transportbanden vaak aan de specialist overgelaten. DRAM transportbandenservice is uw specialist! Wij adviseren u dan ook graag over een hittebestendige band.

DRAM - Landingspagina-min

Wat maakt een transportband hittebestendig?

Een hittebestendige transportband krijgt veel te verduren. Zoals extreme hitte tot gloeiende voorwerpen aan toe, maar soms ook extreme kou. Om dit te kunnen weerstaan zijn extreem sterke bewegende delen nodig. Deze moeten namelijk blijven functioneren onder alle omstandigheden. Een hittebestendige transportband is daarom slijtvast, brandvertragend, bestand tegen hitte en kou en olie- en vetafstotend. Hiervoor worden vaak sterke trommels gebruikt, maar vooral het rubber moet extreem robuust en duurzaam zijn. Ook de lijmlagen tussen het rubber moeten hiervoor bijzonder hittebestendig zijn. Al met al is er voor het materiaal gewoon extreem hittebestendig en kwalitatief goed materiaal nodig. Soms zelfs vlamdovend materiaal. Dat laat je dus aan de specialist over

ONZE AANPAK

WAAROM MEN VOOR ONS KIEST

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Uw specialist in hittebestendige transportbanden

Voor het vervoer van hete materialen is dus een buitengewoon sterke transportband nodig. Bij DRAM transportbandenservice hebben we onze naam aan kwaliteit verbonden. Daarom leveren we alleen de beste producten van Nederlandse of Duitse makelij. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit waar u lang gemak van heeft. Ook zorgen onze vakmensen ervoor dat uw hittebestendige transportband goed is afgesteld zodat het alles aankan. Voor levering, installatie en onderhoud van uw hittebestendige transportband moet u bij DRAM zijn! Neem snel contact op. Ook voor autostabiele transportbanden en staalkoordbanden.

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.