ONZE MISSIE

Voor verwerking van hout zijn verschillende rubberen transportbanden nodig. Zo zijn er er heavy duty banden voor de stammen. Deze kunnen het gewicht en de uitstekende delen van een boomstam goed aan. Voor de verwerking van het zaagsel zijn weer zaagsel transportbanden nodig. Dit zijn chevronbanden speciaal voor zaagsel. Het profiel is dus speciaal aangepast aan de structuur van het materiaal en de snelheid van de band. Naast zaagselbanden kunnen we ook andere banden speciaal vulkaniseren en profileren naar uw behoeften. Informeer dus vooral naar de mogelijkheden! Wij bieden bijvoorbeeld ook olie- en vetbestendige banden, Solid Woven banden en zoutbanden.

DRAM - Landingspagina-min

ONZE AANPAK

WAAROM MEN VOOR ONS KIEST

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.