Olie en vetbestendige transportbanden

Olie en vetbestendige transportbanden vormen in veel sectoren de ruggengraat van het productieproces. In omgevingen waar materialen worden vervoerd die in contact kunnen komen met oliën, vetten of andere agressieve stoffen, zijn deze rubberen transportbanden geen luxe, maar een noodzaak. Bij DRAM Transportbandenservice kennen we de unieke uitdagingen van dergelijke bedrijfsomgevingen. Onze focus ligt op het leveren van transportbanden die niet alleen tegen een stootje kunnen, maar ook de efficiëntie en continuïteit van uw bedrijfsvoering waarborgen.

 

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Waarom kiezen voor de olie- en vetbestendige transportbanden van DRAM?

  1. Superieure kwaliteit: Bij DRAM streven we naar kwaliteit. Onze transportbanden zijn gemaakt van speciaal ontworpen materialen die zowel sterk als bestand zijn tegen vetten en oliën. Dit betekent dat ze langer meegaan en minder vaak vervangen hoeven te worden, waardoor u tijd en geld bespaart.
  2. Aangepaste oplossingen: Elke industrie en elk bedrijf is uniek. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en toepassingen.
  3. Milieuvriendelijk: Onze transportbanden zijn niet alleen robuust en duurzaam, maar ook milieuvriendelijk. We zijn ons bewust van het milieu en streven ernaar producten te leveren die de impact op onze planeet minimaliseren.
DRAM - Landingspagina-min

Onderhoud en reparatie: voorkom productiestilstand

Een investering in kwalitatieve transportbanden is cruciaal, maar goed onderhoud is minstens zo belangrijk. Ondanks dat onze olie- en vetbestendige transportbanden ontworpen zijn voor een lange levensduur, kunnen er zich altijd onverwachte situaties voordoen. Of het nu gaat om een kleine slijtageplek, een plotselinge schade of gewoon een routinecontrole, ons team van experts staat altijd paraat.

Met DRAM Transportbandenservice kiest u niet alleen voor een product, maar ook voor een partnerschap. Onze onderhouds- en reparatiedienst is erop gericht om eventuele stilstand van uw productieproces tot een absoluut minimum te beperken. Onze specialisten zijn getraind om problemen snel te diagnosticeren en effectief te verhelpen, zodat uw transportbanden zo snel mogelijk weer draaien op volle capaciteit.

ONZE AANPAK

WAAROM U DRAM TRANSPORTBANDENSERVICE KIEST!

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Laat vandaag nog een olie- en vetbestendige transportband op maat maken!

Als u op zoek bent naar olie- en vetbestendige transportbanden die de tand des tijds doorstaan, of als uw huidige banden onderhoud of reparatie nodig hebben, is DRAM Transportbandenservice uw betrouwbare partner. Wilt u meer informatie over hoe wij olie- en vetbestendige transportbanden confectioneren? Of wilt u een op maat gemaakte band die ook olie en chemicaliën afstoot? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn. Want bij DRAM staat kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid altijd voorop! Wij bieden daarnaast ook Solid Woven banden, zoutbanden en zaagselbanden.

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.