Olie- en vetbestendige transportbanden

ONZE MISSIE

Vrijwel iedere transportband vervoert wel eens iets wat vettig is. Daarom zijn olie- en vetbestendige transportbanden voor vrijwel iedere onderneming een must. Deze banden zijn bewerkt zodat ze olie en vet, maar ook chemicaliën afstoten. Vaak wordt alleen de deklaag olie- en vetbestendig gemaakt. Zo trekken oliën niet in het materiaal en wordt er voorkomen dat de band vettig en glad wordt. Wanneer er veel met dit soort materialen gewerkt wordt, kunt u ook kiezen voor een écht olie- en vetbestendige transportband. Hierbij zijn óók de inlagen en het bindrubber bewerkt om vetafstotend te zijn.

Olie- en vetbestendige banden worden veelal toegepast in de recycling, diervoeding en in havens. In principe kunnen alle rubberen transportbanden olie- en vetwerend gemaakt worden. Denk hierbij aan: staalkoordbanden of bijvoorbeeld autostabiele transportbanden.

Wilt u meer informatie over hoe wij olie- en vetbestendige transportbanden confectioneren? Of wilt u een op maat gemaakte band die ook olie en chemicaliën afstoot? Neem dan snel contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan! Wij bieden bijvoorbeeld ook ripstopbanden, Solid Woven banden, zoutbanden en zaagselbanden.

DRAM - Landingspagina-min

ONZE AANPAK

WAAROM MEN VOOR ONS KIEST

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.