Supergrip transportbanden

ONZE MISSIE

Als je product niet mag schuiven, dan heb je supergripbanden nodig. Deze rubberen transportbanden hebben korte uiteinden die samen ontzettend veel frictie veroorzaken met het object dat op de band ligt. Hierdoor weet je zeker dat het product niet meer weg schuift. Omdat deze banden zo ruw zijn, worden ze ook wel rough top transportbanden genoemd. Een band met dit profiel wordt gebruikt om zeker te weten dat iets niet wegschuift. De onderkant van een rubber supergrip band kan worden uitgevoerd met een speciaal weefsel. Dit zorgt ervoor dat de onderkant gewoon vrij kan glijden over een stalen onderplaat, terwijl de objecten op de bovenkant nergens heen gaan. Als een supergrip transportband over rollen heen gaat is dit niet nodig.

DRAM - Landingspagina-min

Toepassing supergripbanden

Een supergrip band wordt gebruikt bij logistieke werkzaamheden zoals de bagageafhandeling op vliegvelden, maar bijvoorbeeld ook in pretparken bij wildwaterbanen. Hierbij is het van belang dat er absoluut niks weg schuift. Ook in de voedselindustrie wordt er gebruik gemaakt van supergrip banden. Deze zijn vaak uitgevoerd met een minder diep profiel waardoor deze beter te reinigen zijn.

Zoekt u nou een rubber supergrip transportband voor uw bedrijf? Schroom dan niet om contact op te nemen met DRAM Transportbandenservice voor advies en een offerte op maat! Wij bieden ook andere soorten als ripstopbanden, rubber dwarsstabiele banden, banden met weefselversterkte meenemers en magneet transportbanden.

ONZE AANPAK

WAAROM MEN VOOR ONS KIEST

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.