Supergrip transportbanden

Als je product niet mag schuiven, dan heb je supergrip transportbanden nodig. Deze rubberen transportbanden hebben korte uiteinden die samen ontzettend veel frictie veroorzaken met het object dat op de band ligt. Hierdoor weet je zeker dat het product niet meer weg schuift. Omdat deze banden zo ruw zijn, worden ze ook wel rough top transportbanden genoemd. Een band met dit profiel wordt gebruikt om zeker te weten dat iets niet wegschuift. De onderkant van een rubber supergrip band kan worden uitgevoerd met een speciaal weefsel. Dit zorgt ervoor dat de onderkant gewoon vrij kan glijden over een stalen onderplaat, terwijl de objecten op de bovenkant nergens heen gaan. Als een supergripband over rollen heen gaat is dit niet nodig.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Toepassingen van supergrip transportbanden

De unieke eigenschappen van supergrip transportbanden maken ze ideaal voor een reeks toepassingen in verschillende industrieën. In de voedingsmiddelenindustrie worden supergrip transportbanden gebruikt voor het veilig en hygiënisch transporteren van voedselproducten. Deze banden zorgen ervoor dat er geen voedselproducten slippen, zelfs niet wanneer ze nat of olieachtig zijn. Dit vermindert verspilling en verbetert de efficiëntie van de productielijn.

In de bouwsector zijn supergrip transportbanden onmisbaar voor het vervoeren van bouwmaterialen zoals grind, zand en andere ruwe materialen. Deze materialen kunnen zwaar en moeilijk te hanteren zijn, en daarom is een transportband die een uitstekende grip biedt essentieel om het materiaal veilig en effectief te verplaatsen.

Bij productielijnen, vooral in fabrieken waar snelheid en precisie cruciaal zijn, zorgen supergrip transportbanden ervoor dat producten en componenten snel en nauwkeurig worden verplaatst zonder risico op vallen of verschuiven. Dit is met name nuttig in sectoren zoals de automobielindustrie, waar onderdelen snel en zonder onderbreking moeten worden getransporteerd.

Buiten deze sectoren zijn er tal van andere toepassingen waar grip en betrouwbaarheid van cruciaal belang zijn. Van magazijnlogistiek tot landbouw, de transportbanden met extra veel grip van DRAM Transportbandenservice bieden een oplossing voor elk transportprobleem waar traditionele banden tekortschieten.

DRAM - Landingspagina-min

Waarom kiezen voor supergrip transportbanden?

De transportband is een essentieel onderdeel van vele industrieën, en het kiezen van de juiste band kan het verschil betekenen tussen efficiëntie en vertragingen, tussen veiligheid en potentiële risico’s. Supergrip transportbanden onderscheiden zich door een combinatie van eigenschappen die ze bij uitstek geschikt maken voor uitdagende transportbehoeften. Hieronder leest u meer over de belangrijkste redenen om voor supergrip transportbanden te kiezen:

  • Maximale grip: Zoals de naam al suggereert, bieden supergrip transportbanden een superieure grip. Dit is vooral belangrijk bij het transporteren van zware, onregelmatige of gladde materialen. Waar andere banden moeite kunnen hebben met grip, presteren supergrip transportbanden consistent.
  • Hoge duurzaamheid: Deze transportbanden zijn ontworpen voor de lange termijn. Ze weerstaan slijtage, scheuren en andere vormen van beschadiging die vaak voorkomen in intensieve industriële omgevingen.
  • Veelzijdigheid: Supergrip transportbanden kunnen worden toegepast in diverse sectoren, van de voedingsindustrie tot de bouw. Ze zijn geschikt voor zowel droge als vochtige omstandigheden.

ONZE AANPAK

WAAROM U DRAM TRANSPORTBANDENSERVICE KIEST!

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Kies DRAM Transportbandenservice voor kwaliteit en expertise

Bij DRAM Transportbandenservice geloven we in kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze supergripbanden zijn hier het perfecte voorbeeld van. Door te kiezen voor DRAM verzekert u zich van:

  • Professioneel advies op maat
  • Snelle levering en service
  • Hoogwaardige producten die voldoen aan de hoogste industriestandaarden

Kies vandaag nog voor een supergrip transportband en versterk de efficiëntie en betrouwbaarheid van uw transportprocessen, of u nu een grote of een kleine transportband installatie nodig heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.