OpenMenuButton

Golfrandbanden

Een golfrandband laat door zijn naam al raden wat het is. Het kenmerkt zich namelijk door de golfvorm die langs de rand zit. Door de golfvorm kan de rand meerekken om het einde van de band heen. Deze golfrand is een vast onderdeel van de transportband, waardoor nauwelijks onderhoud nodig is.

Golfrandbanden worden vaak toegepast wanneer producten ook verticaal moeten worden vervoerd. Met de juiste hoogte meenemers kunnen producten op een golfrandband onder een grote hoek worden vervoerd. Dit is vooral handig wanneer de horizontale ruimte schaars is. Heeft u dus een band voor een Z-transporteur of een geknikt transportband frame, dan moet u deze lopende band hebben!

Meer
Minder
Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Kunststof dwarsstabiele banden

Golfrandbanden worden opgebouwd uit verschillende onderdelen. Als onderkant van de band wordt vaak voor kunststof dwarsstabiele banden gekozen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de extra stabiliteit die nodig is voor het verticaal opvoeren van producten. Omdat deze banden dwarsstabiel zijn, gaat de band minder “snokken”. Hierdoor ontstaat er minder spanning op de band en functioneert hij beter. Daarnaast komt dit de levensduur van de transportband ten goede. Op deze kunststof dwarsstabiele band worden naadloos de meenemers en de golfranden gemonteerd. Dit zorgt ervoor dat golfrandbanden goed te reinigen zijn. Wij maken daarnaast ook rubberen dwarsstabiele transportbanden op maat voor ieder project!

Een jong en dynamisch bedrijf

Waarom kiezen voor onze golfrandbanden?

  1. Duurzaamheid & kwaliteit: Onze golfrandbanden zijn vervaardigd uit topkwaliteit materialen die garant staan voor een langere levensduur en minimale slijtage. Ze kunnen zware lasten aan en presteren consequent onder diverse omstandigheden.
  2. Veiligheid: De golfrand van onze transportbanden zorgt voor een verhoogde zijdelingse stabiliteit, wat het risico op goederen die van de band vallen, minimaliseert.
  3. Efficiëntie: Een betere productgrip zorgt voor een vlotte en efficiënte goederenstroom. Dit versnelt het transportproces en reduceert de kans op stagnatie of vertragingen.
  4. Op maat gemaakte oplossingen: Elk bedrijf en elke sector heeft specifieke behoeften. Bij DRAM Transportbandenservice bieden we op maat gemaakte golfrandbanden die perfect aansluiten op uw unieke eisen.
  5. Deskundige service: Onze service stopt niet na de aankoop. We bieden uitgebreide na-service, waaronder onderhoud, reparatie en deskundig advies om ervoor te zorgen dat uw transportbanden optimaal blijven presteren.

Golfrandbanden op maat

Wanneer u producten zonder morsen of beschadigingen wilt opvoeren is dus een golfrandband op een dwarsstabiele kunststof transportband meestal de beste optie. Bij DRAM Transportbandenservice bieden we verschillende opties op het gebied van onder andere de hoogte van de golfrand. Ook kunnen wij rubber dwarsstabiele transportbanden leveren. Bent u benieuwd naar wat onze gecertificeerde vakmensen voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan snel contact op met DRAM Transportbandenservice! Vraag anders direct een vrijblijvende offerte aan om een transportband te laten maken op maat voor uw projecten.

Snel en simpel!

Klik en vraag snel uw offerte aan.
Offerte aanvragen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.