Een golfrandband laat door zijn naam al raden wat het is. Het kenmerkt zich namelijk door de golfvorm die langs de rand zit. Door de golfvorm kan de rand meerekken om het einde van de band heen. Deze golfrand is een vast onderdeel van de transportband, waardoor nauwelijks onderhoud nodig is.

Golfrandbanden worden vaak toegepast wanneer producten ook verticaal moeten worden vervoerd. Met de juiste hoogte meenemers kunnen producten op een golfrandband onder een grote hoek worden vervoerd. Dit is vooral handig wanneer de horizontale ruimte schaars is. Heeft u dus een band voor een Z-transporteur of een geknikt transportband frame, dan moet u deze lopende band hebben!

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Kunststof dwarsstabiele banden

Golfrandbanden worden opgebouwd uit verschillende onderdelen. Als onderkant van de band wordt vaak voor kunststof dwarsstabiele banden gekozen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de extra stabiliteit die nodig is voor het verticaal opvoeren van producten. Omdat deze banden dwarsstabiel zijn, gaat de band minder “snokken”. Hierdoor ontstaat er minder spanning op de band en functioneert hij beter. Daarnaast komt dit de levensduur van de transportband ten goede. Op deze kunststof dwarsstabiele band worden naadloos de meenemers en de golfranden gemonteerd. Dit zorgt ervoor dat golfrandbanden goed te reinigen zijn. Wij maken daarnaast ook rubberen dwarsstabiele transportbanden op maat voor ieder project!

DRAM - Landingspagina-min

Waarom kiezen voor onze golfrandbanden?

  1. Duurzaamheid & kwaliteit: Onze golfrandbanden zijn vervaardigd uit topkwaliteit materialen die garant staan voor een langere levensduur en minimale slijtage. Ze kunnen zware lasten aan en presteren consequent onder diverse omstandigheden.
  2. Veiligheid: De golfrand van onze transportbanden zorgt voor een verhoogde zijdelingse stabiliteit, wat het risico op goederen die van de band vallen, minimaliseert.
  3. Efficiëntie: Een betere productgrip zorgt voor een vlotte en efficiënte goederenstroom. Dit versnelt het transportproces en reduceert de kans op stagnatie of vertragingen.
  4. Op maat gemaakte oplossingen: Elk bedrijf en elke sector heeft specifieke behoeften. Bij DRAM Transportbandenservice bieden we op maat gemaakte golfrandbanden die perfect aansluiten op uw unieke eisen.
  5. Deskundige service: Onze service stopt niet na de aankoop. We bieden uitgebreide na-service, waaronder onderhoud, reparatie en deskundig advies om ervoor te zorgen dat uw transportbanden optimaal blijven presteren.

ONZE AANPAK

WAAROM U DRAM TRANSPORTBANDENSERVICE KIEST!

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Golfrandbanden op maat

Wanneer u producten zonder morsen of beschadigingen wilt opvoeren is dus een golfrandband op een dwarsstabiele kunststof transportband meestal de beste optie. Bij DRAM Transportbandenservice bieden we verschillende opties op het gebied van onder andere de hoogte van de golfrand. Ook kunnen wij rubber dwarsstabiele transportbanden leveren. Bent u benieuwd naar wat onze gecertificeerde vakmensen voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan snel contact op met DRAM Transportbandenservice! Vraag anders direct een vrijblijvende offerte aan om een transportband te laten maken op maat voor uw projecten.

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.