OpenMenuButton

Rubber dwarsstabiele transportbanden

Rubber dwarsstabiele banden worden vaak gebruikt als opvoerband. Denk hierbij aan transportbanden met een knik erin of Z-transporteurs. Voor dit soort toepassingen is een dwarsstabiele rubber transportband nodig. Deze zijn dwarsstijf, waardoor hij minder heen en weer schudt en dus schokken beter kan dempen. Door deze stabiliteit staat er uiteindelijk minder spanning op de band en wordt deze spanning evenrediger verdeeld. Hierdoor is de piekspanning op ieder deel van de band lager. Kortom; de band heeft minder te verduren, wat zorgt voor een langere levensduur van de band.

Meer
Minder
Vrijblijvend een offerte ontvangen?

De voordelen van rubber dwarsstabiele banden

In de industrieel transport branche spelen de rubber dwarsstabiele banden een cruciale rol. Maar wat maakt deze banden zo speciaal en waarom zou u er als ondernemer in investeren?

  • Superieure stabiliteit: De dwarsstabiliteit in deze banden verzekert dat producten tijdens transport op hun plaats blijven, of het nu gaat om grote of kleine transportbanden. Dit voorkomt schommelingen of verschuivingen, wat het risico op schade aanzienlijk vermindert.
  • Langere levensduur: Naast hun stabiliteit zijn deze banden ook vervaardigd voor duurzaamheid. Ze zijn bestand tegen extreme omstandigheden, wat hen minder gevoelig maakt voor slijtage. Hierdoor geniet u van een langere, ononderbroken service.
  • Optimale prestaties: Elke ondernemer streeft naar optimale prestaties en efficiëntie. Deze transportbanden zijn ontworpen om een soepele werking te garanderen, zelfs bij intensief gebruik en hoge snelheden. Dit zorgt voor betere resultaten en meer productiviteit.
Een jong en dynamisch bedrijf

Innovatie en milieubewustzijn

Bij DRAM Transportbandenservice geloven we in vooruitgang en innovatie. De rubber dwarsstabiele banden zijn niet alleen een toonbeeld van technische voortreffelijkheid, maar ze worden ook vervaardigd met oog voor het milieu. We gebruiken milieuvriendelijke materialen en productieprocessen die de ecologische voetafdruk minimaliseren. Door te kiezen voor onze producten, investeert u niet alleen in efficiëntie, maar ook in een duurzamere toekomst voor uw onderneming en de planeet.

Rubber dwarsstabiele banden van DRAM transportbandenservice

Voor het opvoeren van producten heeft u verschillende opties als het gaat om rubber dwarsstabiele banden. Zo kunt u kiezen voor het plaatsen van meenemers op uw transportband. Deze worden via vulkanisatie geplaatst door onze vakmensen. Via datzelfde proces kunnen bijvoorbeeld ook golfranden worden geplaatst. Zo zorgt u ervoor dat er nooit meer iets van uw transportband af valt. Naast rubber kunnen wij ook kunststof dwarsstabiele banden leveren. Neem dus snel contact op met DRAM Transportbandenservice en wij vertellen u wat er allemaal mogelijk is in uw situatie! Wij bieden ook diverse andere vlakke transportbanden voor verschillende doeleinden. Laat ons simpelweg weten waar u de band voor wilt gebruiken, dan helpen we u graag aan het meest efficiënte systeem.

Snel en simpel!

Klik en vraag snel uw offerte aan.
Offerte aanvragen

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.