Rubber dwarsstabiele transportbanden

ONZE MISSIE

Rubber dwarsstabiele banden worden vaak gebruikt als opvoerband. Denk hierbij aan transportbanden met een knik erin of Z-transporteurs. Voor dit soort toepassingen is een dwarsstabiele transportband nodig. Deze zijn dwarsstijf, waardoor hij minder heen en weer schudt en dus schokken beter kan dempen. Door deze stabiliteit staat er uiteindelijk minder spanning op de band en wordt deze spanning evenrediger verdeeld. Hierdoor is de piekspanning op ieder deel van de band lager. Kortom; de band heeft minder te verduren, wat zorgt voor een langere levensduur van de band.

DRAM - Landingspagina-min

Rubber dwarsstabiele banden van DRAM transportbandenservice

Voor het opvoeren van producten heeft u verschillende opties als het gaat om rubber dwarsstabiele banden. Zo kunt u kiezen voor het plaatsen van meenemers op uw transportband. Deze worden via vulkanisatie geplaatst door onze vakmensen. Via datzelfde proces kunnen bijvoorbeeld ook golfranden worden geplaatst. Zo zorgt u er voor dat er nooit meer iets van uw transportband af valt. Naast rubber kunnen wij ook kunststof dwarsstabiele banden leveren. Neem dus snel contact op met DRAM Transportbandenservice en wij vertellen u wat er allemaal mogelijk is in uw situatie! Wij bieden ook verschillende andere transportbanden als supergripbanden, banden met weefselversterkte meenemers en magneet transportbanden.

ONZE AANPAK

WAAROM MEN VOOR ONS KIEST

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.