Vlamdovende banden

ONZE MISSIE

Voor bepaalde industrieën die een hoog explosiegevaar kennen zijn vlamdovende transportbanden bijna onmisbaar. Wanneer er met gloeiend materiaal wordt gewerkt of er is een groot risico op brand en explosies, moet een vlamdovende band dit effect inperken. Zo kan een brand zich niet door het pand verspreiden. Hier kan een vlamdovende band bij helpen. Deze banden worden toegepast in onder andere:

  • Recycling
  • Staalindustrie
  • Mijnbouw
  • Afvalverwerking
  • Tunneling

Een transportband mag niet knappen als er heet of gloeiend materiaal op terecht komt. Dat kan rampzalige gevolgen hebben. Daarom wilt u een betrouwbare vlamdovende transportband voor uw bedrijf. Wij kunnen banden leveren die voldoen aan EN 12882, EN 14937 en ISO 340. Deze transportbanden zijn vaak van rubber en zijn extreem robuust en slijtvast uitgevoerd. Zo weet u zeker dat er niet zomaar iets gebeurd met uw transportband.

Combineer dit met een vast onderhoudscontract en de veiligheid van uw transportband is zo goed als gegarandeerd. Neem geen risico en neem contact op met DRAM Transportbandenservice. U kunt ook bij ons terecht voor hittebestendige banden, autostabiele banden en staalkoordbanden.

DRAM - Landingspagina-min

ONZE AANPAK

WAAROM MEN VOOR ONS KIEST

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.