Zoutbanden behoren tot de essentiële instrumenten in sectoren waar zoutwinning en -verwerking centraal staan. Met hun speciale ontwerp en robuuste materialen kunnen deze rubber transportbanden effectief werken in de veeleisende en corrosieve omgevingen waarin zout wordt gewonnen, verwerkt en getransporteerd. DRAM Transportbandenservice is trots op haar expertise in dit specifieke segment en levert hoogwaardige oplossingen die zijn afgestemd op de unieke eisen van de zoutindustrie.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Waarom zijn zoutbanden anders?

Het belangrijkste verschil tussen reguliere transportbanden en zoutbanden is de weerstand tegen corrosie. Zout, vooral wanneer het vochtig is, is uitermate corrosief en kan snel schade toebrengen aan metalen en bepaalde soorten kunststoffen. Zoutbanden zijn specifiek ontworpen met materialen die bestand zijn tegen deze corrosieve omgeving. Ze bevatten vaak rubberen coatings of andere beschermende lagen om de levensduur van de band te verlengen, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

DRAM - Landingspagina-min

Voordelen van het kiezen voor DRAM zoutbanden

  • Duurzaamheid: Onze zoutbanden zijn gemaakt om lang mee te gaan, met versterkte materialen die de hardheid van de zoutwinning weerstaan.
  • Efficiëntie: Dankzij het specialistische ontwerp zorgen DRAM zoutbanden voor een soepele en efficiënte verplaatsing van zout, waardoor operationele vertragingen worden geminimaliseerd.
  • Op maat gemaakt: Wij begrijpen dat elk zoutwinningsproject uniek is. Daarom bieden we maatwerk oplossingen aan die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf.
  • Ondersteuning en service: Bij DRAM geloven we in langetermijnrelaties met onze klanten. We bieden uitgebreide ondersteuning en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw zoutbanden altijd in optimale staat verkeren.

ONZE AANPAK

WAAROM U DRAM TRANSPORTBANDENSERVICE KIEST!

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Schakel DRAM Transportbandenservice in voor uw zoutbanden

Of u nu nieuw bent in de zoutindustrie of al jaren ervaring heeft, DRAM Transportbandenservice is uw betrouwbare partner als het gaat om zoutbanden. Ons doel is om bedrijven te voorzien van de beste transportbandoplossingen die zijn ontworpen om te presteren onder de meest veeleisende omstandigheden. Zo bieden wij nog vele andere soorten transportbanden. Denk dan bijvoorbeeld aan vlakke transportbanden en zaagselbanden. Daarnaast zijn we er uiteraard ook voor volledige onderhoud en reparatie! Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.