ONZE MISSIE

Voor vrijwel iedere toepassing bestaat een band. Zo zijn er natuurlijk ook transportbanden voor zoutstrooiers. Dit omdat deze banden aan een paar zwarte eisen moeten voldoen. Ten eerst moet het zout in een hoge snelheid de de strooimachine in worden gewerkt. Hiervoor is voldoende profiel nodig en een hoop trekkracht. Deze zout transportbanden zijn daarbij relatief klein voor een rubberen transportband, hij draait dan ook om een hele kleine trommel. Dankzij de zoutbanden komt het zout altijd mooi en egaal op de draaischijf terecht die het zout dan weer rondstrooit. Naast zout is een zout transportband natuurlijk ook geschikt voor materialen met een zelfde soort structuur zoals zand en gruis.

Wij bieden nog vele andere soorten transportbanden. Denk dan bijvoorbeeld aan olie- en vetbestendige banden, Solid Woven banden en zaagselbanden.

DRAM - Landingspagina-min

ONZE AANPAK

WAAROM MEN VOOR ONS KIEST

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.