Weefselversterkte meenemers

ONZE MISSIE

Voor het transport van goederen zijn soms meenemers nodig. Zeker wanneer er verticaal vervoerd moet worden is een meenemer vaak noodzakelijk. Deze meenemers bestaan vaak uit bandmateriaal. Het probleem hiermee is echter dat dit materiaal soms te flexibel is. Hierdoor buigen de meenemers om en worden goederen nog niet goed verticaal opgevoerd. Daarom worden meenemers vaak met weefsel versterkt. Normaal wordt weefsel binnenin een transportband alleen gebruikt voor het scheurvast maken van de band, maar met de juiste dikte weefsel wordt het materiaal ook stugger. Zo kunnen weefselversterkte meenemers dus beter goederen meenemen.

DRAM - Landingspagina-min

Transportbanden met weefselversterkte meenemers

Weefsel versterkte meenemers zijn bij DRAM Transportbandenservice leverbaar in allerlei soorten en maten. Denk hierbij aan kleur en materiaal, maar ook bijvoorbeeld aan de breedte. Heeft u liever lamellen dan schotten op uw transportbanden? Geen probleem! Wij produceren en leveren een band met weefselversterkte meenemers geheel naar uw wens. Neem dus snel contact op voor een offerte op maat! Ook andere soort banden maken wij op maat zoals supergripbanden, rubber dwarsstabiele banden en magneet transportbanden.

ONZE AANPAK

WAAROM MEN VOOR ONS KIEST

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.