072 785 4680

Info@Dramtransportbandenservice.nl

Weefselversterkte meenemers

Voor het transport van goederen zijn soms weefselversterkte meenemers nodig. Zeker wanneer er diagonaal vervoerd moet worden is een meenemer vaak noodzakelijk. Deze meenemers bestaan vaak uit bandmateriaal. Het probleem hiermee is echter dat dit materiaal soms te flexibel is. Hierdoor buigen de meenemers om en worden goederen nog niet goed verticaal opgevoerd met het transportsysteem. Daarom worden meenemers vaak met weefsel versterkt. Normaal wordt weefsel binnenin een transportband alleen gebruikt voor het scheurvast maken van de band, maar met de juiste dikte weefsel wordt het materiaal ook stugger. Zo kunnen weefselversterkte meenemers dus beter goederen meenemen.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Wat zijn weefselversterkte meenemers?

Stel je een meenemer voor, maar dan op steroïden. Dat is wat weefselversterkte meenemers in essentie zijn. Deze transportbandcomponenten zijn versterkt met een speciaal geweven materiaal dat zowel kracht als elasticiteit biedt. Maar wat maakt ze nu zo speciaal? Deze innovatieve combinatie zorgt voor een ongeëvenaarde sterkte en slijtvastheid, waardoor ze een premium keuze zijn voor bedrijven die het beste voor hun transportbanden willen. Met hun vermogen om zowel sterk als flexibel te blijven onder druk, beloven weefselversterkte meenemers van DRAM een optimale prestatie, keer op keer.

Het integreren van deze meenemers betekent niet alleen dat uw transportband efficiënter werkt, maar het betekent ook minder downtime, minder onderhoud en uiteindelijk kostenbesparingen op lange termijn. Bij DRAM Transportbandenservice zijn we trots op deze innovatie en zijn we enthousiast om bedrijven te helpen de vruchten te plukken van deze geavanceerde technologie.

DRAM - Landingspagina-min

De voordelen van weefselversterkte meenemers

Binnen de transportbandsystemen vormen de weefselversterkte meenemers van DRAM Transportbandenservice een onderscheidende keuze, en wel om goede redenen. We hebben ze hieronder op een rijtje gezet:

  1. Duurzaamheid: Door hun weefselversterking zijn deze meenemers buitengewoon bestand tegen slijtage en scheuren. Hierdoor overtreffen ze gemakkelijk de levensduur van traditionele meenemers, wat op de lange termijn kostenbesparend werkt.
  2. Hoge belastbaarheid: Deze meenemers zijn specifiek ontworpen om zwaardere lasten te dragen. Voor industrieën die regelmatig met zware materialen werken, zijn ze de betrouwbare keuze.
  3. Flexibiliteit: Ondanks hun sterkte kunnen ze zich aanpassen aan verschillende transportbandconfiguraties, wat hun veelzijdigheid onderstreept.
  4. Kostenbesparingen: Een initiële hogere investering wordt ruimschoots gecompenseerd door de langere levensduur en minder behoefte aan frequente vervangingen of onderhoud.

Voor bedrijven die dus op zoek zijn naar zowel efficiëntie als duurzaamheid in hun transportbandsystemen, bieden de weefselversterkte meenemers van DRAM Transportbandenservice de ideale waarde.

ONZE AANPAK

WAAROM U DRAM TRANSPORTBANDENSERVICE KIEST!

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Transportbanden met weefselversterkte meenemers op maat bestellen!

Weefsel versterkte meenemers zijn bij DRAM Transportbandenservice leverbaar in allerlei soorten en maten. Denk hierbij aan kleur en materiaal, maar ook bijvoorbeeld aan de breedte. Heeft u liever lamellen dan schotten op uw transportbanden? Geen probleem! Wij produceren en leveren een band met weefselversterkte meenemers geheel naar uw wens. Neem dus snel contact op voor een offerte op maat!

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.