072 785 4680

Info@Dramtransportbandenservice.nl

Antibacteriële transportbanden

Bij een steriele omgeving horen hygiënische transportbanden. Zeker in de voedingsmiddelenindustrie is het cruciaal dat een transportband geen kruisbesmetting kan veroorzaken. Natuurlijk kan een voedselveilige transportband nooit de hygiëne die dankzij schoonmaak komt vervangen, maar het kan wel de groei van bacteriën helpen te voorkomen. Zo kan een antibacteriële transportband bijdragen aan een schoon productieproces. Hoe dat in zijn werk gaat vertellen we u graag.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Voedselveilige transportbanden voor een veilig proces

Over voedselbanden komen allerlei producten met bacteriën en kiemen. Bij een transportband met weefselstructuur kunnen bacteriën zich eenvoudig nestelen in de band en zo snel groeien. Hoe meer gesloten een band is, hoe hygiënischer. Daarom leveren wij antibacteriële transportbanden van polyurethaan (PU) die is voorzien van een antimicrobiële behandeling. Hierdoor wordt de groei van bacteriën bemoeilijkt. Daarnaast is PU zeer elastisch en flexibel. Dat maakt het het ideale materiaal voor voedselveilige transportbanden. Ook is PU vochtafstotend en reageert het niet op chemicaliën en schoonmaakmiddelen, wat onze voedselbanden zo geschikt maakt voor steriele omgevingen.

DRAM - Landingspagina-min

Hoe houdt u een voedsel transportband hygiënisch?

Om de hygiëne van een transportband te waarborgen, is het van belang dat deze gemakkelijk en effectief gereinigd kan worden. De door DRAM aangeboden antibacteriële transportbanden hebben een vochtafstotende werking en zijn volledig gesloten. Zelfs wanneer de band constant nat is, blijft een PU-band in optimale conditie. Daarnaast is het aan te raden om te werken met een strikt schoonmaakprotocol. Door de combinatie van een hygiënische transportband en een gedegen schoonmaakroutine zorgt u voor een volledig steriele omgeving, ideaal voor het verwerken van voedselproducten zoals vlees, vis en zuivel.

ONZE AANPAK

WAAROM U DRAM TRANSPORTBANDENSERVICE KIEST!

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Al jaren mogen wij talloze klanten helpen bij het vinden van oplossingen op maat. Elk jaar weer gaan we nieuwe uitdagingen aan en gaan we tot het uiterste!

een innovatieve blik

Wij inspecteren transportbandeninstallaties en koppelen dit middels een rapportage aan u terug. Zo kunnen we u direct een passende oplossing bieden.

kwaliteitsgarantie

Service van hoge kwaliteit. Dat staat bij ons voorop! U kunt uitgaan van de laagste kosten per vervoerde ton en minder productieverlies.

24/7 calamiteitendienst

Bij ons kunt u rekenen op volledige service. Dat op elk moment van de dag! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Bestel direct uw antibacteriële voedselband op maat!

De vochtafstotende werking en volledige geslotenheid van antibacteriële transportbanden zorgen ervoor dat deze uitstekend schoon te maken zijn. Ook als er voortdurend water op staat, houdt een PU-band zich prima. In combinatie met een strikt schoonmaakprotocol zorgt dit voor een steriele omgeving. Perfect voor de verwerking van bijvoorbeeld vlees, vis of zuivelproducten.

DRAM Transportbandenservice staat voor kwaliteit, en zeker als het gaat om voedselveiligheid staat dit hoog in het vaandel. Daarom werken wij uitsluitend met kwaliteitsproducten uit Nederland en Duitsland. Bent u benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is op het gebied van hygiënische transportbanden? Neem dan snel contact op om een transportband op maat te laten maken voor uw project!

hoe kunnen wij
u helpen?

Heeft u een vraag of kwestie waar u hulp bij nodig heeft? Wij staan 24/7 voor uur klaar. Wat uw vraag ook is, stel hem gerust!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.